Samtliga priser är angivna inkl. moms & fri frakt!Om oss

Skyddat hus

För hjälp med projektering, installation och felsökning rekommenderar vi Kameraövervakning i Östergötland, www.kiö.se


elarm är ett varumärke som ägs utav Ebbestad Holding AB (org 556667-7117). Postadress till oss är Ebbestad Holding, Tärnvägen 10, 585 95 Linköping. Vi har funnits sedan 2004 och arbetar med olika typer av säkerhetsprodukter, primärt larm och övervakningsutrustning.
Företaget säljer sina produkter via ett nät av återförsäljare runt om i landet (kontakta oss gärna om ni önskar handla av en lokal butik eller installatör nära er).

I de fall vi ej kan guida er till en nära återförsäljare eller om ni själva vill ombesörja installation av produkterna går det även bra att handla direkt från oss i denna webshop.

För företag gäller följande
Vi erbjuder livstids fri support på allt vi säljer och bistår gärna med hjälp, primärt via e-post men även telefon vid behov, vid installation och efterservice.
Ni har 1 års garanti (totalt 3 år som tillval på flertalet av våra produkter - fråga oss vid intresse) och vi säljer våra produkter antingen mot förskottsbetalning, kortbetalning eller postförskott. Ni kan även handla mot faktura efter sedvanlig kreditprövning. Kontakta oss på e-post info@elarm.se för att ansöka om kredit.

För privatpersoner gäller följande
Se avsnittet under "Köpvillkor" i vänstra menyn för våra juridiska villkor.
Ni har minst 1 års garanti (2 års reklamationsrätt) på samtliga produkter vi säljer. Vissa varor kan vara behäftade med längre garanti som standard och andra med längre garanti som tillval.
Support och efterservice sker normalt via e-post till info@elarm.se och vid behov ringer vi upp, eller chattar med Er  genom vår chatkanal.
För privatpersoner erbjuder vi betalning i förskott, leverans mot postförskott och den fina valfrihet Klarna erbjuder med uppdelad betalning, betalning i efterhand eller t ex direkt mot kontokort.

Oavsett vilken kundgrupp ni tillhör och vilket betalsätt ni väljer vill vi skapa en bra upplevelse för er - om ni känner er osäker, behöver hjälp eller undrar något så kontakta oss så hjälper vi er.

Se olika sätt att nå oss under "Kontakta oss" fliken. Välkommen!